Slaven Tomić: Očekujem masovniju i kvalitetniju MNL MZ grada Ljubuškog

Slaven Tomić: Očekujem masovniju i kvalitetniju MNL MZ grada Ljubuškog

Link na izvornu vijest

Tradicionalno, i ove godine sredinom mjeseca srpnja, na Centru malih športova održava se jubilarna 20. Malonogometna liga Mjesnih zajednica i 13. Malonogometna liga sudionika Mjesnih zajednica Grada Ljubuški do 16 godina.

Organizator tog sportskog događaja je Javna ustanova “Kulturno-športski centar” Ljubuški, koja je već započela s pripremama oko organizacije, kako bi i ove godine, sportska manifestacija, koja privlači najveću pozornost i interes, kako publike tako i sudionika u Ljubuškom i šire, bila uspješna kao i prethodnih godina.

Tim povodom u programu Radija Ljubuški ugostili smo stručnog suradnika za sport i rekreaciju u JU KŠC Ljubuški Slavena Tomića.

U uvodu razgovora Tomić je naveo da su u sklopu JU KŠC već počele pripreme na organizaciji MNL MZ grada Ljubuškog koja bi trebala početi sredinom srpnja, najvjerojatnije nakon završetka Europskog nogometnog prvenstva. Pripreme se u prvom redu odnose na uređenje sportskih objekata, formiranje natjecateljskog povjerenstva i upućivanje poziva za prijave momčadi.

„Posljednjih nekoliko godina broj seniorskih momčadi u ligi stabilizirao se na okvirnoj brojci od 16 do 17, znači nema nekih padova kao ranijih godina. Kroz proteklu godinu imali smo povećan broj rekreativnih skupina u dvorani pa možda se to osjeti i na predstojećoj ligi kada je u pitanju i broj prijavljenih momčadi i kvaliteta natjecanja. Za svaku pohvalu je i rad NK Ljubuški gdje je u trenažni proces uključeno preko 200 djece tako da i u konkurenciji do 16 godina možemo očekivati veći broj momčadi. Ove godine tu su uključena djeca 2008. godište i mlađi s mogućnošću dva starija igrača, a i u toj kategoriji očekujemo podizanje kvalitete natjecanja“, kazao je, među ostalim, Tomić.

Tomić je pozvao sve zainteresirane predsjednike ili predstavnike Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog da razmotre mogućnost sudjelovanja svoje Mjesne zajednice na ovogodišnjoj MNL MZ Grada Ljubuškog.

Kazao je da će se prvi inicijalni sastanak s predsjednicima ili predstavnicima Mjesnih zajednica Grada Ljubuškog održati sredinom mjeseca lipnja tekuće godine.

Nagovijestio je i mogućnost da se završnica MNL Hercegovine ove godine održi u Ljubuškom. Naime, završnica se trebala održati u Tomislavgradu, ali prema trenutnoj situaciji kod njih ne postoji prevelik interes za organizaciju tog natjecanja pa je moguće da se završnica održi u nekom drugom gradu. Jedan od glavnih kandidata za organizaciju završnice u tom slučaju je Ljubuški, ali konačnu odluku će donijeti Upravni odbor Lige Hercegovine.

Kada su u pitanju sponzori lige Tomić naglašava da su po tom pitanju uvijek nailazili na razumijevanje kod tvrtki i pojedinaca i da ne sumnja da će tako biti i ove godine.

Podsjećamo, iz JU KŠC Ljubuški su uputi poziv tvrtkama i pojedincima za sponzorstvo MNL, koji prenosimo u cijelosti.

Poziv tvrtkama i zainteresiranim pojedincima

Pozivamo sve tvrtke i zainteresirane pojedince za oglašavanje na službenom portalu JU “KŠC” Ljubuški www.iks-portal.info, koji je ujedno i službeni promotor ovogodišnje MNL MZ Grada Ljubuškog. Nudimo, predstavljanje svojih usluga i proizvoda putem ”Bannera”, koji su najučinkovitiji oblik reklamiranja te u paketu nudimo oglašavanje na Centru malih športova za vrijeme odigravanja utakmice kao i u Gradskoj športskoj dvorani.

Za sve dodatne upite i informacije možete nas kontaktirati!

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić, stručni suradnik za sport i rekreaciju

e-mail:[email protected], [email protected]

tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek, ravnatelj JU “KŠC” Ljubuški

e-mail: [email protected], [email protected]

tel/mob: +387 63 036 777

Radio Ljubuški

Objava Slaven Tomić: Očekujem masovniju i kvalitetniju MNL MZ grada Ljubuškog pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?