Dinamo dobio novog predsjednika Uprave

Dinamo dobio novog predsjednika Uprave

Link na izvornu vijest

Na redovnoj 8. sjednici Izvršnog odbora GNK Dinamo Zvonimir Manenica imenovan je predsjednikom Uprave Dinama, a Hrvoje Puhalo novim članom Uprave Dinama za prodaju i marketing, objavio je hrvatski prvak na službenim stranicama. 

Sukladno tim odlukama članovima Uprave Dinama dan je nalog da promijene sistematizaciju radnih mjesta i u najkraćem mogućem roku je pošalju na izglasavanje, stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.

“Zvonimir Manenica je u ovih par mjeseci kao član Uprave dokazao kako je jedan od vodećih eksperata za pitanje financijskih i općih poslova, te mu je povjerena odgovornost pozicije predsjednika Uprave. Njegove domene financija i općih poslova i dalje ostaju prioritet u poslovanju i vjerujem da će nastaviti u kvalitetno i odgovorno voditi klub prema potpunoj stabilizaciji poslovanja. Financijska slika kluba je pod kontrolom, ali jasno je da dugoročno želimo još veću stabilnost. Sa Zvonimirom na toj poziciji, te Markom Marićem kao sportskim direktorom kluba stvorili smo jaku sinergiju između financijskog i sportskog sektora u stvaranju dugoročne financijske stabilnosti usko povezanoj s rezultatskom izvrsnosti”, rekao je dopredsjednik kluba Dubravko Skender. 

Hrvoje Puhalo u Dinamo dolazi iz Poljske gdje je više od 10 godina radio na vodećim pozicijama u dvije respektabilne tvrtke i bilježio sjajne rezultate. Menadžer je s više od 20 godina iskustva na vodećim pozicijama u respektabilnim poduzećima, pogotovo u domeni marketinga i prodaje.

Zadnje dvije pozicije su mu bile predsjednik Uprave Podravka Poljska gdje je odgovarao za ukupno poslovanje kompanije, a nakon toga je postao član Uprave Mokate d.d. i Direktor marketinga i razvoja, članice iste grupacije.

Mokate Grupa je u privatnom obiteljskom vlasništvu i jedan je od najvećih proizvođača kave i čajeva u Centralnoj Europi. Prihod Mokate Grupe je blizu 350 milijuna eura, a broji 1500 ljudi.

Puhalo je inače u 2022. godini bio Laureat Forbes Poljska BrandMe CEO natječaja kao jedan od deset lidera organizacija koji se ističu autentičnosti, inspirativnim vođenjem svojih zaposlenika, transparentnošću i rezultatom.

– Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti Hrvoja Puhala kao novog člana Uprave Dinama. Drago mi je da je prihvatio poziv Dinama da se vrati u domovinu i da bogato iskustvo prenese na sektore za koje će biti zadužen. Njegovi rezultati pokazuju da zna stvarati dodatni kapital i razvijati marketing i prodaju, dva važna segmenta kluba za koja od prvog dana komuniciramo kao veliki potencijal rasta prihoda kluba i pozicioniranja kao globalnog brenda. Vjerujem da to s Hrvojem možemo ostvariti u ovom mandatu i dodatno ojačati neosvojivu plavu tvrđavu koju gradimo. Ono što mi se osobno svidjelo kod njega je što u svrhu ostvarenja ciljeva konstantno potiče suradnike na razmišljanje izvan okvira i davanje slobode u izražavanju, izjavio je Skender.

Hrvoje Puhalo na dužnost stupa 1. kolovoza ove godine.

Na sjednici Izvršnog odbora sportski direktor Dinama Marko Marić predstavio je i strategiju ljetnog prijelaznog roka, kao i okvirni plan priprema.

Izvršni odbor je dao nalog Upravi da otvori razgovore s klubovima Futsal Dinamo, KK Dinamo, OK Dinamo i ŽNK Dinamo i eventualno drugim klubovima istog imena o postizanju dogovora o suradnji na bazi marketinške, edukativne suradnje, te da do iduće sjednice Izvršnog odbora predstavi prijedlog ugovora o suradnji.

Također, Uprava Dinama dala je članovima Izvršnog odbora na znanje kako je Dražen Milićević razriješen s pozicije direktora tvrtke Dinamo trade d.o.o. u vlasništvu kluba.

Objava Dinamo dobio novog predsjednika Uprave pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?