Potresno i emotivno svjedočenje Hercegovca  koji je prokockao milijune, danas ponosni otac širokobriješkog fratra

Potresno i emotivno svjedočenje Hercegovca koji je prokockao milijune, danas ponosni otac širokobriješkog fratra

Link na izvornu vijest

Danas je u Širokom Brijegu u kinu Borak održana odlična tribina na temu ”Ovisnosti o kockanju”
.
Organizatori tribine su bili Crveni križ Grada Širokoga Brijega i Dom zdravlja Široki Brijeg.

Na tribini su o ovoj temi govorili prof.dr.sc. Marko Martinac, spec. psihijatar, dr.sc. Marko Romić, spec. traumatske psihologije i Robert Tomić iz Posušja bivši teški ovisnik o kockanju.

Doista , zanimljiva tribina koja je privukla lijep broj Širokobriježana. Prema riječima liječnika Romića obično na ovakve tribine dođe do desetak osoba pa je ova tribina jedna od posjećenijih na kojima su sudjelovali.

Dvojica psihijatara su iznosili detalje problema vezanih za kocku i liječenju, napominjući kako patološki kockari u pravilu se nikad sami ne prijavljuju na liječenje i da se to tek događa kad se potpuno sve raspada u obitelji.

Najpotresnije je bilo svjedočenje bivšeg teškog patološkog kockara Roberta Tomića koji se uspio izvući iz ovisnosti. Robert je spominjao potrebu snage vjere ali i Božjih suradnika (liječnika) kojima se svakako treba obratiti.

Robert je imao jedno jako potresno i emotivno svjedočenje koje vrijedi poslušati i vidjeti u našem videu.

Robert je danas normalna osoba, otac petoro djece od kojih je jedan širokobriješki fratar.

The post Potresno i emotivno svjedočenje Hercegovca koji je prokockao milijune, danas ponosni otac širokobriješkog fratra first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?