U kolicima hodočasti s prijateljima iz Livna u Međugorje

U kolicima hodočasti s prijateljima iz Livna u Međugorje

Link na izvornu vijest

Šestero mladih iz Podhuma kod Livna ide na hodočašće Kraljici Mira u Međugorje, a među njima je i Jozo Klišanin, koji je u kolicima.

Ovo hodočašće predstavlja jedno duhovno putovanje za nas, a ne samo fizičko kretanje. Mi želimo poslati poruku nade i vjere, želimo pokazati kako duhovne i fizičke prepreke mogu biti prevladane uz podršku i nepokolebljiv duh.

Naše putovanje pokazuje kako se međusobna pomoć i razumijevanje može pretvoriti u snagu koja nadmašuje sve tjelesne ograničenosti, rekla je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje.

Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić krenuli su iz Župe Podhum u srijedu jutro, a očekuju kako će stići u Međugorje u petak oko podne.

Uputili smo se našoj Majci, Kraljici Mira s osobnim zavjetima i nadamo se da će nam biti uslišeno. Planiramo se ispovjediti, sudjelovati ma misi, posjetiti Brdo ukazanja… Mogu reći u svoje ime da svake godine najmanje dva puta dolazim u Međugorje i ne mogu riječima opisati koliko puta mi je pomogla Majka Marija i koliko mi je puta uslišala molitve. Mislim da će se složiti sa mnom i moji prijatelji kad kažem da je dolazak u Međugorje nešto neopisivo i da bi svaki vjernik trebao posjetiti Međugorje i kako će tako saznati zašto je neopisivo riječima, kazala je Jelena Roguljić.

Post U kolicima hodočasti s prijateljima iz Livna u Međugorje je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?