Nogometaši Ljubuškog u posljednjem kolu sutra dočekuju Čapljinu, djevojčice i dječaci Izviđača na tri završnice državnog prvenstva

Nogometaši Ljubuškog u posljednjem kolu sutra dočekuju Čapljinu, djevojčice i dječaci Izviđača na tri završnice državnog prvenstva

Link na izvornu vijest

U posljednjem, 30. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug nogometaši Ljubuškog će sutra ugostiti Čapljinu. Utakmica na Babovcu igra se s početkom u 17,30 sati.

Podsjećamo, Ljubuški je sezonu završio kao treći na prvenstvenoj ljestvici bez obzira na ishod utakmice protiv Čapljine u posljednjem kolu.

Prvoplasirano Kruševo i drugoplasirano Brotnjo imaju po 59 boda iz 27 utakmica. Međutim, u doigravanje za ulazak u 1. ligu F BiH ide Brotnjo s obzirom da Kruševo nije dobilo licencu za nastup u tom rangu natjecanja.

Brotnjo će ulazak u doigravanje za viši rang natjecanja proslaviti na utakmici s Turbinom iz Jablanice koja se igra 8. lipnja, dakle danas, s početkom u 17 sati na stadionu Bare u Čitluku.

Rukometna akademija Izviđač danas i sutra nastupa na tri završnice državnog prvenstva.

Dječaci 2005./2006 godište nastupaju u Mostar gdje će u vrlo jakoj konkurenciji pokušati izboriti što bolji rezultat. U skupini s Izviđačem su još Perihel, Konjuh i Zrinjski dok su u drugoj skupini Krivaja, Žepče i Radnički.

Mlađi kadeti Izviđača nastupaju u Goraždu gdje se igra završnica za dječake 2009./2010. godište.

I na kraju djevojčice Izviđača 2009./2010 godište nastuapju u susjednim Grudama gdje je domaćin istoimena ekipa. Djevojčice Izviđača su u grupi s Borcem i Hadžićima, a dvije prvoplasirane ekipe će igrati u polufinalu. U drugoj skupini su domaćin Grude, Zrinjski i Iskra.

Podsjetimo, RA Izviđač je protekli vikend nastupila na završnicama u čak četiri kategorije i ostvarila odlične rezultate. Djevojčice 2007./20008. su bile četvrte, dječaci 2007./20008. i 2011./2012 su bili treći dok su se djevojčice 2011./2012. godište okitile titulom državnih prvakinja.

Radio Ljubuški

Objava Nogometaši Ljubuškog u posljednjem kolu sutra dočekuju Čapljinu, djevojčice i dječaci Izviđača na tri završnice državnog prvenstva pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?