Ljubuški Cup 2024: Međunarodni nogometni turnir za mlade nogometaše

Ljubuški Cup 2024: Međunarodni nogometni turnir za mlade nogometaše

Link na izvornu vijest

Ljubuški Cup 2024: Međunarodni nogometni turnir za mlade nogometaše

Škola nogometa NK Ljubuški s ponosom najavljuje prvi “Ljubuški Cup”, međunarodni nogometni turnir koji će se održati od 14. do 16. lipnja na stadionu Babovac. Ovaj sportski događaj okupit će preko 35 ekipa u tri kategorije (U7, U8, U10) iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Turnir će pružiti mladim nogometašima priliku da pokažu svoje vještine i talent, ali i da steknu nova prijateljstva i nezaboravna iskustva. Osim uzbudljivih utakmica, organizatori su pripremili i bogat popratni program, uključujući edukativno predavanje o prehrani za najmlađe te izlet na prekrasni vodopad Kravica.

“Ljubuški Cup je više od samog nogometa. Želimo da ovo bude nezaboravno iskustvo za sve sudionike, kako na terenu tako i izvan njega,” izjavio je predstavnik NK Ljubuški. “Pozivamo sve ljubitelje nogometa da nam se pridruže i podrže ove mlade talente.”

O Ljubuški Cupu:

Datum: 14. – 16. lipnja 2024.
Lokacija: Stadion Babovac, Ljubuški
Kategorije: U7 (4+1), U8 (5+1), U10 (7+1)
NK Ljubuški, NK Međugorje, HŠK Zrinjski, NK Neretva, ONK Metković, Škola nogometa Herceg sport, Mali Vatreni škola nogometa, HNK Grude, HŠK Posušje, HNK Imotski ‘91, HNK Drinovci, Škola nogometa Limači Čapljina, HNK Neum.
Kontakt: 063 169 033 ili 063 398 555, [email protected]

Objava Ljubuški Cup 2024: Međunarodni nogometni turnir za mlade nogometaše pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?