Održan Godišnji koncert Glazbene škole Posušje

Održan Godišnji koncert Glazbene škole Posušje

Link na izvornu vijest

Sinoć je u posuškoj kinodvorani održan Godišnji koncert Glazbene škole Posušje.

Otvorio ga je ravnatelj škole prof. Ljubo Begić. Uz pozdrave dobrodošlice, kratko se osvrnuo na školsku godinu na izmaku s posebnim akcentom na natjecanja u kojima su učenici sudjelovali i osvojili nagrade.

U nastavku programa, posjetitelji su imali su priliku poslušati 12 izvedbi učenika, ali i Zbora Glazbene škole Posušje te Vokalnog ansambla ove glazbene škole, koji su izvodili klasična, ali i neka moderna djela na glasoviru, flauti i akustičnoj gitari. Pred kraj događaja, uručena su i priznanja učenicima koji su ove godine na par natjecanja ostvarili iznimne rezultate, učinivši kako ovu školu, tako i cijelu našu lokalnu zajednicu ponosnom, a s njima uz bok stali su i njihovi profesori, koji su im cijelo vrijeme kako mentori, tako i moralna podrška.

Ovu ugodnu i lijepu glazbenu večer zaključio je Vokalni ansambl Glazbene škole Posušje tradicionalnom istarskom „Naranča“ i tradicionalnom dubrovačkom „Izašla je zelena naranča“, a pod dirigentskom palicom Jelene Čamber, koja je proglašena i učenicom generacije.

Čestitke kako učenicima tako i njihovim vrijednim profesorima i voditeljima na svim sjajnim uspjesima u ovoj školskoj godini!

Objava Održan Godišnji koncert Glazbene škole Posušje pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?