Muškarac šipkom udario djevojku u Splitu pa je spolno zlostavljao. U bijegu je

Muškarac šipkom udario djevojku u Splitu pa je spolno zlostavljao. U bijegu je

Link na izvornu vijest

Muškarac je danas u ranim jutarnjim satima na području Splita šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnosom, priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je zadobila tešku tjelesnu ozljedu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu ozljedu na glavi. Otpuštena je iz bolnice.

Policija traži pomoć građana

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. U tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Iz policije su pozvali sve građane koji raspolažu korisnim informacijama vezanim uz ovaj slučaj da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti  razgovor.

Napomenuli su kako zbog zaštite žrtve u ovom trenutku ne mogu pružiti više informacija o događaju.

Objava Muškarac šipkom udario djevojku u Splitu pa je spolno zlostavljao. U bijegu je pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?