Kako ćemo naprijed kad sarajevski portali slave to što su Turci unijeli zastavu rahmetli Republike BiH na stadion

Kako ćemo naprijed kad sarajevski portali slave to što su Turci unijeli zastavu rahmetli Republike BiH na stadion

Link na izvornu vijest

Kako ćemo naprijed kad sarajevski portali slave to što su Turci unijeli zastavu rahmetli Republike BiH na stadion prilikom utakmice Turska – Gruzija. ‘Oslobođenje’ ide baš do krajnjih laži i izmišljotina da je pod tom zastavom obranjena nezavisnost BiH, što je notorna laž i izmišljotina. Nikakva nezavisnost nije obranjena ona je plod dogovora tri konstitutivna naroda a oni koji se kunu u tu kvazi zastavu koja nije priznata su najmanje nezavisnosti obranili i nisu imali nekih većih uspjeha, tj nisu oslobodili ništa već samo zadržali svoj dio teritorija ovog protektorata. Doista ne može služiti na čast sarajevskim portalima da ovako veličaju zastavu koja je kompromitirana Armijom RBiH.

Potpuna je istina da se zastava vijorila pred UN-om, naravno dok još nije bila kompromitirana ratnim postrojbama muslimanske vojske. Zbog tih razloga kasnije smo zastavu izbacili iz upotrebe i ona je nevažeća. Upravo suprotno tvrdnjama oslobođenja i klixa kako zastava izazova pozitivne emocije, pripadnici druga dva konstitutivna naroda misle da zastava izaziva negativne emocije. Treba biti korektan i tu zastavu zauvijek baciti u ropotarnicu povijesti i ne dičiti se glupostima koje štete ovoj zemlji premda je još uvijek protektorat. BiH ima svoju zastavu i tako će ostati, nikakvi ljiljani se neće nikad zavijoriti na većem dijelu teritorija Bosne i Hercegovine. Toliko o obrani nezavisnosti, lažima i podvalama sarajevskih portala.

The post Kako ćemo naprijed kad sarajevski portali slave to što su Turci unijeli zastavu rahmetli Republike BiH na stadion first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?