Emotivna večer na Ivandanjskom turniru: Odigrana revijalna utakmica u čast Mirkasa i Rudića (FOTO)

Emotivna večer na Ivandanjskom turniru: Odigrana revijalna utakmica u čast Mirkasa i Rudića (FOTO)

Link na izvornu vijest

U srijedu 19. lipnja na školskom igralištu u Ružićima, u sklopu malonogometnog Ivandanjskog turnira, odigrana je revijalna utakmica posvećena sjećanju na rano preminule prijatelje turnira, Mirka Marijanovića – Mirkasa i Ivicu Mikulića – Rudića.

Večer je bila puna emocija i lijepih uspomena. Odlasci ljudi uvijek nas ostave bez riječi, još kada se dogodi iznenada, neočekivano. Takav je bio odlazak njih dvoje, zbog kojih smo se okupili ovdje. Spominjemo ih, a pred očima su nam njihove slike, njihov osmjeh, riječi… Snažan je trag kojeg su ostavili u svojim Ružićima, u svojim Grudama. Ako gledaju utakmicu s neke nebeske poljane, vjerujemo da se ponose svima nama ovdje. Mirko i Ivica su nas okupili, neka počivaju i neka se raduju u miru, do ponovnog susreta na nekim nebeskim nogometnim terenima, na Ivandanjskim turnirima, gdje baklje sv. Ivana vječno sjaje, kazala je na početku programa voditeljica Franka.

Mirkas je bio stalni sudionik turnira od samih početaka, pridonoseći svojim angažmanom kako na terenu, tako i organizacijski. Njegova posvećenost ovom događaju ostavila je neizbrisiv trag. Ivica, sa svojom nevjerojatnom pozitivnom energijom, uvijek je unio vedrinu na teren. Njegov duh, šale i srdačnost ostavljali su trag na svima koji su ga poznavali. Bio je strastveni igrač i vođa svoga tima, te velikodušan prijatelj svima.

Revijalna utakmica nije samo bila prilika za odigravanje nekoliko dobrih poteza na terenu, već i za ponovno okupljanje prijatelja, obitelji i navijača koji su željeli odati počast svojim herojima. Njihova prisutnost osjetila se svuda oko nas, dok smo se sjećali njihovih najvećih sportskih trenutaka i dijelili priče o njihovoj nevjerojatnoj posvećenosti nogometu.

Večer su dodatno uljepšali svojim dolaskom Jerko Leko, Ivan Krstanović, Louis Ibanez, Nikola Pokrivač i Josip Tadić, a igrali su za ekipu Mirko Marijanović- Mirkas. U ekipi su još bili Goran Marijanović, Marko Šimić, Mario Pezer, Mario Sabljo i Mika Marijanović.  Za Ivicu Mikulića – Rudića igrali su: Branimir Ćorluka, Marko Marić, Ivan Iličić, Ivan Spajić, Ivan Pralas, Drago Bandić, Nikola Žulj, Miljenko Alpeza, Ante Alpeza, Ivan Zucić i Dario Alpeza.

Iako u ovakvim utakmicama rezultat nije važan, možemo spomenuti kako je pobijedila ekipa Rudić rezultatom 6:4. Za najboljeg igrača proglašen je Ivan Spajić.

Prije početka utakmice, početni udarac izveo je mladi Zdravko, kumče od pok. Mirkasa, a nagradu za najboljeg strijelca uručila je Ivana, kćer od pok. Ivice.

Ovo je bila lijepa gesta organizatora u spomen na Ivicu i Mirka. Vjerujemo kako će ova revijalna utakmica postati tradicija u održavanju Ivandanjskog turnira.

grude-online.info

Post Emotivna večer na Ivandanjskom turniru: Odigrana revijalna utakmica u čast Mirkasa i Rudića (FOTO) je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?