U bh. gradu: Poginuo radnik na gradilištu

U bh. gradu: Poginuo radnik na gradilištu

Link na izvornu vijest

Jutros oko 10 sati, na gradilištu stambene zgrade u Ulici Bosanskih šehida došlo je do nesreće, kada je P. D. (51) iz Bihaća pao sa gradilišta i zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je kasnije preminuo. Informaciju je za “Radio Bihać” potvrdila i Ines Zulić, zamjenica glasnogovrnika MUP-a USŽ.

– Dana 20.06. 2024.g. oko 10 sati, Policijska stanica Bihać je zaprimila prijavu Doma zdravlja Bihać da je, uslijed izvođenja građevinskih radova na stambenoj zgradi u Ulici Bosanskih šehida Grad Bihać, došlo do pada s visine muškog lica, inicijala P. D. iz Bihaća. On je uslijed pada zadobio teške tjelesne ozljede i tom prilikom smrtno stradao.

Na lice mjesta je upućena patrola policije Policijske stanice Bihać, koja je potvrdila točnost prijave i osigurala lice mjesta ovog događaja, do dolaska same uviđajne ekipe. Na lice mjesta je izašla uviđajna ekipa, sastavljena od dežurnog istražitelja Odsjeka krim-policije Policijske stanice Bihać i dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva USŽ

Po ovom događaju se provode i druge službene mjere i radnje. Istraga je u toku, pod samim direktnim nadzorom postupajućeg tužiitelja županijskog tužiteljstva USŽ – izjavila je Zulić.

The post U bh. gradu: Poginuo radnik na gradilištu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?