Sezonski putnički vlak Sarajevo – Ploče – Sarajevo od 28. lipnja do 1. rujna

Sezonski putnički vlak Sarajevo – Ploče – Sarajevo od 28. lipnja do 1. rujna

Link na izvornu vijest

Sezonski putnički vlak Sarajevo-Ploče-Sarajevo prometovat će od 28. lipnja do 1. rujna petkom, subotom i nedjeljom. Vlak iz Sarajeva polazi u 7.15 sati, a u Ploče stiže u 10.36. Povratak iz Ploča je u 18.26, a dolazak u Sarajevo u 21.51 sati.

Cijena karte u jednom smjeru je 25 KM, a povratna 41,40 KM i važi mjesec dana. Putnici koji imaju pravo na povlasticu od 30 posto – studenti, novinari, umirovljenici i grupe s više od šest odraslih putnika, kartu u jednom pravcu će plaćati 18,60 KM, a povratnu 37,20 KM. Putnici s povlasticama od 50 posto – djeca od 4 do 12 godina, slijepe osobe i njihova pratnja, grupe s više od 30 odraslih, kartu u jednom pravcu će plaćati 14,30 KM, a povratnu 28,60 KM.

Karte treba kupovati najkasnije dan prije planiranog putovanja do 12 sati i na blagajni ostaviti podatke o imenu i prezimenu, godini rođenja i broju putovnice. Ova procedura je obvezna u cilju efikasnije carinske kontrole i kraćeg zadržavanja pri prelasku državne granice između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske u Čapljini.

Karte je moguće kupiti na prodajnim mjestima u Sarajevu, Hadžićima, Konjicu, Mostaru i Čapljini. Ako putnik započinje putovanje u Pločama, kupit će je na dan putovanja kod konduktera u vlaku. Putnici kartu plaćaju u konvertibilnim markama ili u eurima i ne mogu je nabaviti online.

Zbog uvođenja ovog sezonskog putničkog vlaka, od 28. lipnja do 1. rujna petkom, subotom i nedjeljom bit će pomjeren termin polaska poslijepodnevnog vlaka iz Čapljine za Sarajevo u 19.29 sati, iz Mostara u 19.56, iz Konjica u 20.45, te iz Hadžića u 21.34 sati, priopćeno je iz Služba za odnose s javnošću ŽFBiH.

The post Sezonski putnički vlak Sarajevo – Ploče – Sarajevo od 28. lipnja do 1. rujna first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?