Zavjetno hodočašće Kraljici Mira u Međugorje održat će se 24. lipnja

Zavjetno hodočašće Kraljici Mira u Međugorje održat će se 24. lipnja

Link na izvornu vijest

Župa Krista Kralja – Čitluk i udruga Zavjet Gospi 24. lipnja organizirat će zavjetno hodočašće iz Čitluka do Međugorja. Ovakvo hodočašće na uočnicu godišnjice Gospinog ukazanja preraslo je u tradiciju, a organizatori su sa svim zainteresiranima podijelili detalje vezane za hodočašće.

U svojoj obavijesti za hodočasnike, organizatori su naveli kako je zajednički polazak ispred crkve Krista Kralja u Čitluku planiran 24. lipnja u 16 sati, te da je planirani dolazak molitvene povorke pred crkvu sv. Jakova u Međugorju do 17 sati i 30 minuta.

Nakon dolaska sudionici hodočašća imat će prigodu za svetu ispovijed i molitvu krunice u 18 sati, a od 19 sati zajednički će sudjelovati na misnom slavlju.

U obavijesti vezanoj za hodočašće također je navedeno kako će za hodočasnike koji dođu osobnim vozilima i ostave ih u Čitluku, poslije svete mise bit će osiguran prijevoz autobusima iz Međugorja sa kolodvora do Čitluka, dok će hodočasnike koji u Čitluk dođu autobusima, njihovi vozači čekati na velikom parkingu iza crkve.

Citluk.ba

The post Zavjetno hodočašće Kraljici Mira u Međugorje održat će se 24. lipnja appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?