Ivan Pavlović diplomirao na Sveučilištu u Kaliforniji

Ivan Pavlović diplomirao na Sveučilištu u Kaliforniji

Link na izvornu vijest

Ivan Pavlović diplomirao na Sveučilištu u Kaliforniji

Ivan Pavlović iz Ljubuškog je diplomirao na UCLA sveučilištu u području Neuroznanosti i biomedicinskog istraživanja s najvećom počasti (Summa Cum Laude) kao i s Dekanovom nagradom za istraživanje mozga kod Retovog sindroma.

 

“Ali ovaj uspjeh je započeo vrlo mučno: Ivan je prvu godinu morao odraditi remote, iz Zagreba, u svojoj sobi, gdje je slušao predavanja i polagao ispite. Kao vampir, bio budan i radio po noći, a spavao po danu (9 sati vremenske razlike između LA i ZG). A kad je uspio doći fizički do faksa (na 2. godini), onda su se stvari posložile kako treba, na pravo mjesto. I eto, prvu stepenicu je dovršio, ostale su na redu. Presretni smo što, kao roditelji, smo bili u prilici dati podršku našem dragom Ivanu, koji je tu podršku višestruko opravdao. Hvala svima koji su mu davali podršku i koji su istinski vjerovali da će vrhunski odraditi svoj prvi bitni korak u znanosti”, napisao je ponosni otac Dražen Pavlović na svom facebook profilu.

 

Kažimo i to kako je mladi Ivan unuk prof. Ivana Pavlovića koji je sveučilišni profesor u mirovini, u zvanju prof. dr. matematike predavao je na sveučilištima u Mostaru i Dubrovniku, a četiri mandata je bio dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

 

Objava Ivan Pavlović diplomirao na Sveučilištu u Kaliforniji pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?