VIDEO Ilijana Bodlović : Imala sam 120 kg i odlučila da nešto moram mijenjati

VIDEO Ilijana Bodlović : Imala sam 120 kg i odlučila da nešto moram mijenjati

Link na izvornu vijest

VIDEO Ilijana Bodlović : Imala sam 120 kg i odlučila da nešto moram mijenjati

Ilijana Bodlović, poznata fitness trenerica i uspješna poduzetnica iz Ljubuškog, gostovala je u podcastu VRISAK urednika i voditelja Ivana Crnjca, gdje je podijelila svoju inspirativnu priču o osobnom i poslovnom uspjehu.

Tijekom razgovora, Bodlović je govorila o svojoj fitness filozofiji, tvrtki koju je pokrenula te o aplikaciji za mršavljenje koja je postala hit među korisnicima.

“Moja motivacija da krenem mršaviti bila je kada sam nakon porođaja imala 120 kg,” otkrila je Bodlović. “Prvo sam počela trenirati, a kasnije sam odlučila postati trenerica jer su tijekom treninga žene u meni pronalazile motivaciju. Danas sam ponosna na svoju transformaciju i na činjenicu da mogu pomoći drugima da postignu svoje ciljeve.”

Ilijana Bodlović osnovala je svoju fitness tvrtku prije nekoliko godina, a danas ima preko 80 zaposlenih. Njena aplikacija za mršavljenje i vježbanje nudi prilagođene programe treninga i prehrane, usluge liječnika, psihologa, nutricionista, što ju je učinilo izuzetno popularnom među ženama koje žele promijeniti svoj životni stil. Bodlović je istaknula kako je njena misija pružiti podršku i motivaciju ženama koje vježbaju u njenom centru, pomažući im da ostvare svoje fitness ciljeve.

Osim što je uspješna poduzetnica, Bodlović je i dalje posvećena svom osobnom razvoju i planira širiti svoju tvrtku. “Imam velike planove za budućnost. Želim širiti svoju tvrtku dalje i dalje se razvijati,” rekla je.

Otkrila je i da u Ljubuškom uskoro otvara moderni centar za vježbanje, neviđen na ovim prostorima. Kada je privatni život u pitanju, otkrila je da sina 20-godišnjaka polagano uvodi u posao.

Komentirala je i kupnju automobila svojoj djelatnici.

“Ona mi je poput kćerke koju nemam, to je javno objavljeno, ali to nisam učinila zbog reklame”, kazala je.

Ilijana, poznatija kao Chanel Anny, je sudjelovala i u stalnoj rubrici podcasta Leksikon odnosno ili-ili pitanjima gdje nam je otkrila preferira li više more ili planinu, ljeto ili zimu, kardio ili trčanje…

Nastup Ilijane Bodlović u podcastu VRISAK zasigurno će oduševiti mnoge slušateljice i gledateljice, ali i gledatelje, pružajući im motivaciju i inspiraciju za vlastite fitness i poslovne pothvate.

Podcast možete gledati večeras u 20 sati na YouTube kanalu portala VRISAK gdje se nalaze i naše prethodne emisije koje, ako niste, svakako pogledajte!

 

Vrisak.info

Objava VIDEO Ilijana Bodlović : Imala sam 120 kg i odlučila da nešto moram mijenjati pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?