Jerko Leko odbio Velež zbog “umiješanosti politike”

Jerko Leko odbio Velež zbog “umiješanosti politike”

Link na izvornu vijest

Velež je već tjedan dana bez trenera nakon što se mostarski klub rastao s dosadašnjim strategom Deanom Klafurićem, a čelnici Rođenih intenzivno rade na pronalasku njegovog nasljednika.

Novi trener neće biti Jerko Leko iako je dogovor bio blizu te su neki mediji objavili “ekskluzivu” da je stvar gotova i da bi trebao debitirati na klupi Mostaraca već večeras u prijateljskoj utakmici protiv Hajduka na Poljudu.

Od cijele priče ipak neće biti ništa, a kako saznaje Germanijak, Leko je obavio razgovore s klupskim čelnicima te je zaista izgledalo da će doći do dogovora.

Međutim, bivši Vatreni na kraju se zahvalio na pozivu i neće doći u Mostar. Presudili su, navodno, neki vanjski pritisci i nenogometni razlozi.

Leko očito dijelu klupskih dužnosnika ili možda navijača nije bio po volji pa je sam odlučio presjeći taj čvor i ne dolaziti u sredinu u kojoj ne bi imao punu podršku.

“Ne želim raditi u atmosferi gdje se prebrojavaju krvna zrnca, gdje nije u prvom planu sportska ambicija”, rekao je kratko Leko za Germanijak nagovijestivši da se u sve umiješala politika.

Inače, Velež je nedavno odlukom čelnika Rođenih imenovao Denisa Zvonića za novog direktora mostarskog kluba.

The post Jerko Leko odbio Velež zbog “umiješanosti politike” first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?