Lana Pudar osvojila srebrenu medalje na Europskom prvenstvu

Lana Pudar osvojila srebrenu medalje na Europskom prvenstvu

Link na izvornu vijest

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar ostvarila je još jedan vrhunski rezultat i osvojila srebrenu medalju na Europskom prvenstvu.

Pudar do medalje na prvenstvu koje se održava u Beogradu je došla u disciplini 200 metara delfin.

Lana je finalnu utrku isplivala za 2:08.15. Ispred nje je bila samo Dankinja Helena Rosendahl Bach s vremenom 2:07.88.

Na trećem mjestu je bila Telegdy Kapas iz Mađarske s vremenom 2:08.22.

Osim njih, u finalnoj utrci su se natjecale Zsusana Jakabos, Georgia Damasioti, Anja Crevar, Lusi Grieve i Laura Lahtinen.

Ovo je treća medalja s Europskih prvenstava za maestralnu Mostarku.

Podsjetimo,  Pudar je 2021. u Rimu osvojila europsko zlato u disciplini 200 metara delfin, dok je na 100 metara delfin došla do bronCe.

The post Lana Pudar osvojila srebrenu medalje na Europskom prvenstvu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?