Nevjerojatna transformacija: Gabrijela Markić smršavjela 46 kilograma i riješila poteškoće sa zdravljem

Nevjerojatna transformacija: Gabrijela Markić smršavjela 46 kilograma i riješila poteškoće sa zdravljem

Link na izvornu vijest

Nevjerojatna transformacija: Gabrijela Markić smršavjela 46 kilograma i riješila poteškoće sa zdravljem

Jedno od najčešćih pitanja s kojima se suočavaju svi oni koji započinju s procesom mršavljenja je: Koliko vremena mi je potrebno da dođem do željnog cilja?  Mnogi, nažalost, zbog toga brzo odustanu, jer nestrpljivost i želja za što bržim rezultatom rezultiraju razočarenjem. Međutim, kada sami sebi postavimo realne ciljeve i shvatimo da ne postoji neka čarobna pilula koja će riješiti problem, već da se s njime moramo suočiti sami, tada je već otvoren put ka napretku. Upravo tom mišlju vodila se i 50-godišnja Gabrijela Markić, koja je ostvarila sjajan rezultat te je za 10 mjeseci uspjela smršavjeti čak 46 kilograma uz pomoć fitness trenerice Ilijane Bodlović i njezina tima Fitness Anny.

Podrška obitelji i tima Fitness Anny

„Krajem prosinca 2022. godine završila sam u bolnici s velikim zdravstvenim tegobama zbog previše kilograma. U dogovoru s liječnicom, započela sam treninge kod Fitness Anny i u 10 mjeseci ostvarila nevjerojatan rezultat uz pomoć cijelog tima. Početak je, moram priznati, bio težak, budući da se unazad 25 godina nisam uopće bavila sportom, odnosno sportskim aktivnostima. Svi su mi bili velika podrška, a posebno trenerica Ilijana s kojom sam uvijek imala kontakt i koja mi je zaista otvorila oči i ukazala na to da su promjene nužne“, kazala je Markić za Dnevni list.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst

Dodala je da je ovaj program pratila dvije godine i kako u početku nije mogla vjerovati da se mogu postići odlični rezultati kada je čovjek ustrajan u tome što želi.

„Uključivši se u ovaj program riješila sam poteškoće sa zdravljem, a drugačiji izgled mi je došao kao bonus. U svemu tome imala sam podršku muža i dvije kćeri, s kojima sam čak znala raditi treninge. Muž se još navikava na svoju „novu“ ženu. Naravno da je to sada nešto sasvim drugo, jer moja promjena nije samo tjelesna, nego je i moje samopouzdanje poraslo. Zanimljivo je da me i neki poznanici nisu prepoznavali kada bi me sreli, a brojne žene su se također uključile u program jer im je moja promjena bila motivacija“, istaknula je Markić.

Poruka ženama – ne odustajte!

Danas, kada je postigla svoj cilj, naša sugovornica i dalje redovno trenira te hoda čak 15 kilometara dnevno. Priprema i slaganje obroka joj također ne predstavljaju poteškoće, budući da se radi o običnim namirnicama koje se na brz način spremaju.

Neizmjerno je sretna jer je imala priliku i osobno upoznati svoju trenericu, koja joj je u Njemačkoj omogućila kompletan makeover te druženje uz pjesmu i ugodno društvo.

„Ilijani mogu reći samo – jedno veliko hvala! Nema te riječi kojom bih mogla izreći zahvalnost za sve ono što mi je omogućila. Također, hvala i svim radnicima, pogotovo liječnicima, psiholozima, motivatorima i agentima koji se jave u roku nekoliko minuta kako bi nam pomogli. Svaka im čast! Ovom prigodom poručila bih svakoj ženi da nikada ne odustaje od sebe. Nemojte bacati svoje godine i pomiriti se s time da ne možete nositi odjeću koju želite, disati, plesati… Sve možete ako odlučite sebe staviti na prvo mjesto. Danas započnite svoju promjenu uz nevjerojatan program od Fitness Anny i nikada nećete biti sami“, zaključila je Markić.

 Piše: Antonela Marinović Musa / Dnevni list

Objava Nevjerojatna transformacija: Gabrijela Markić smršavjela 46 kilograma i riješila poteškoće sa zdravljem pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?