Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 8. srpnja 2024. godine

Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 8. srpnja 2024. godine

Link na izvornu vijest

Sastanak organizatora malonogometnih ligaških natjecanja JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški s predstavnicima ekipa održan je danas u Knjižnici Ljubuški.

Na sastanku se s predstavnicima ekipa razgovaralo o nadolazećoj 20. MNL MZ i 13. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina.

Zaključeno je da prijave momčadi za sudjelovanje na MNL MZ Grada Ljubuškog traju do četvrtka 8. srpnja 2024. godine, a početak natjecanja je previđen za sredinu srpnja, ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Predstavnici ekipa prilikom prijave igrča za 13. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina moraju dostaviti validan dokaz o nadnevku rođenja igrača (Cipsovo prebivalište ili ovjerenu kopiju nekog dokumenta), a pravo nastupa imaju igrači rođeni 15. srpnja 2008. godine i mlađi s iznimkom nastupa dva igrača rođena u vremenskom razdoblju od 01. siječnja 2008. godine do 15. srpnja 2008. godine.

Prijavni obrazac za prijavu ekipe (MZ) možete svakodnevno preuzeti od 08:00 do 14:00 sati u prostorijama JU “KŠC” Ljubuški, koje se nalaze u sklopu Gradske športske dvorane Ljubuški, u ulici Hrvatskih branitelja 26.

PRIJAVNI OBRAZAC (skini klikom)

Organizatori iz JU „Kulturno-športski centar“ istaknuli su kako se za natjecanje pripremaju kao i prethodnih godina, a sve dodatne upite i informacije možete dobiti u uredovnici JU “KŠC” Ljubuški.

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić, struči suradnik za sport i rekreaciju

e-mail:[email protected], [email protected]
tel/mob: +387 63 321 590
Ivan Bebek, ravnatelj JU “KŠC” Ljubuški

e-mail: [email protected], [email protected]
tel/mob: +387 63 036 777

Izvor:iks-portal.info

Radio Ljubuški

Objava Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 8. srpnja 2024. godine pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?