Putinov propagandist: Mi nemamo braće. Srbija se ponijela kao zadnja ku*va

Putinov propagandist: Mi nemamo braće. Srbija se ponijela kao zadnja ku*va

Link na izvornu vijest

“Financial Times piše da je Srbija od 2022. na Zapad izvezla granata za 800 milijuna eura. Gdje su završile te granate? Znate. Te su granate ispaljene na rusku vojsku. U Vuhledaru, u Bahmutu, u Robotinama, u Soledaru. Duž cijele fronte”, požalio se Mardan, prenosi Index.hr.

“Smatrate li poslije ovoga Srbiju bratskom zemljom? Nemamo braće na ovom svijetu. Srbija se ponijela kao zadnja ku*va. To je neosporno”, dodao je. 

Međutim, Mardan se nakon nekog vremena ispričao na Telegramu. “Puno je nepotrebnih stvari rečeno iz emocija, puno toga što je bilo nedopustivo, uvredljivo i jednostavno štetno. Malo gdje se Rusija i Rusi tako iskreno i predano vole kao u Srbiji. Dakle, nemoguće je da bilo koji Rus vrijeđa Srbe i njihovu domovinu”, napisao je Mardan. 

Inače, Financial Times je objavio da je Srbija tiho povećala prodaju streljiva Zapadu, što u konačnici pridonosi obrambenim sposobnostima Ukrajine, iako je ona jedna od dvije europske zemlje koje nisu podržale zapadne sankcije protiv Putina i Rusije.

Zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova Aleksandar Gruško potvrdio je kako Moskva i Beograd razgovaraju o situaciji.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?