Dalić večeras u emisiji EURO 2024 na HRT-u

Dalić večeras u emisiji EURO 2024 na HRT-u

Link na izvornu vijest

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić gostovat će večeras od 20 sati u emisiji EURO 2024. na Drugom programu HTV-a.

Hrvatska reprezentacija vratila se jučer s Eura u Njemačkoj nakon što je Hrvatska ispala u skupini kontinentalne smotre, što je prvi put nakon 10 godina da su Vatreni završili natjecanje u grupi na nekom velikom natjecanju.

Dalić je pri dolasku u zagrebačku zračnu luku kratko izjavio:

– Tužni smo, ali lijepo je da su nas ljudi došli pozdraviti. Hvala im na tome. Nismo to očekivali, hvala svima, rekao je izbornik

Hrvatska je ispala nakon što je osvojila treće mjesto i samo dva boda u skupini s Italijom, Španjolskom i Albanijom, a nakon dramatične završnice dvoboja s Talijanima gdje su Azzuri zabili gol za remi 1:1 u zadnjim sekundama dvoboja i prolaz dalje.

Vatreni su imali šansu ići dalje i kao jedna od četiri trećeplasirane reprezentacije, ali su u tom poretku završili posljednji.

Objava Dalić večeras u emisiji EURO 2024 na HRT-u pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?