Syrah Andrija potvrdio svoju kvalitetu i na Decanteru

Syrah Andrija potvrdio svoju kvalitetu i na Decanteru

Link na izvornu vijest

Vinarija Podrumi Andrija ponosno je objavila da je njihov Syrah ponovno potvrdio svoju vrhunsku kvalitetu osvajajući srebrnu medalju na prestižnom natjecanju Decanter. Ovo priznanje dodatno učvršćuje reputaciju vinarije kao proizvođača visokokvalitetnih vina.

Uz Syrah, brončanim medaljama na Decanteru nagrađeno je i prepoznatljiva Žilavka Selekcija te poseban cuvee ove kuće – Reserve 2016.

Ova postignuća još jednom potvrđuju predanost Podruma Andrija izvrsnosti i strasti prema vinarstvu i vinogradarstvu.

Syrah iz vinarije Podrumi Andrija nije novost na vinskim natjecanjima. Berba 2020. godine osvojila je ne samo srebrnu medalju na Decanteru, već je bila i šampion svih vina na sajmu u Mostaru. Ove nagrade svjedoče o kontinuiranom uspjehu i priznanjima koja vinarija dobiva za svoja izvanredna vina.

“Ova priznanja su rezultat naše predanosti i ljubavi prema ovom poslu” izjavio je Miro Ćorić, direktor vinarije Podrumi Andrija. “Ponosni smo što možemo podijeliti naš uspjeh s našim vjernim kupcima i ljubiteljima vina.”

Vinarija Andrija jedan je od pionira u uzgoju Syraha u Bosni i Hercegovini. Uz autohtone sorte Blatinu i Trnjak, Syrah se isprofilirao kao odlična sorta za uzgoj u Hercegovini.

Vinarija Podrumi Andrija nastavlja svoj put prema vrhunskim postignućima, pružajući ljubiteljima vina širom svijeta izvanredna vina koja osvajaju najprestižnije nagrade.

The post Syrah Andrija potvrdio svoju kvalitetu i na Decanteru appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?