<div>SDA ponovno na " title="
SDA ponovno na "za sve su krivi Hrvati" autopilotu
" decoding="async" />

SDA ponovno na “za sve su krivi Hrvati” autopilotu

Link na izvornu vijest

“Nakon što je Trojka HDZ-u isporučila punu kontrolu nad FERK-om, novi saziv te institucije odobrio je raniji zahtjev uprave Elektroprivrede BiH da svoje višemilijunske gubitke u poslovanju nadoknadi povećanjem cijena električne energije domaćinstvima i gospodarstvu. Raniji saziv FERK-a, u kojem HDZ nije imao kontrolu i u kojem nije bilo kadrova Trojke, odbio je ovaj nerazumni zahtjev”, kažu iz SDA.

Dodali su da je indikativno da će cijene biti povećane samo korisnicima Elektroprivrede BiH, dok će korisnicima Elektroprivrede HZHB cijene električne energije ostati iste.

“To u praksi znači da će većinom Bošnjaci plaćati skuplju struju, ali i financirati javne RTV servise s obzirom da korisnici Elektroprivrede HZHB nemaju tu obvezu. S obzirom na najave uprave Elektroprivrede BiH da su izvjesna i dalja poskupljenja, jasno je da kadrovi Trojke nemaju znanje, sposobnost niti volju da upravljaju sistemom i rade u interesu građana, te da su nužne ostavke uprave ovog javnog poduzeća i svih ostalih koji snose odgovornost za katastrofalne rezultate poslovanja i stalno dodatno financijsko opterećivanje građana”, dodaje se u priopćenju SDA.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?