Turisti preplavili Mostar i Hercegovinu, pogledajte našu foto/video reportažu

Turisti preplavili Mostar i Hercegovinu, pogledajte našu foto/video reportažu

Link na izvornu vijest

Ljetna turistička sezona je u punom jeku. Premda su zadnji dani lipnja turista u regiji ima na sve strane. Ekipa ABCportala je zabilježila par kadrova iz Mostara, posebno iz njegovog starog dijela gdje sve vrvi od turista. Kako primjećujemo uz domaće goste kao i goste iz Hrvatske i Srbije najbrojniji su Azijati i Arapi koji u velikom broju dolaze na ove prostore.

Stari grad je dosta živahan i ima neku svoju tradicionalnu ponudu i u smislu gastro ponude ali i suvenira i sličnih stvari, većinom se radi o orijentalnim predmetima.

Jedna ekipa skakača sa Starog mosta je spremno čekala na ivici mosta da skoči, nismo ih pitali koliko košta skok, no kako smo čuli od turista da traže 50 eura. Da je više turista iz zapadnih zemalja Europe sasvim sigurno ovi momci bi zaradili trostruko više, odnosno imali bi više skokova i posla.

Također primjećujemo da restorani u ovom djelu sasvim solidno rade, uglavnom nude domaći gastro sadržaj poput ćevapa i sličnih jela što je turistima sigurno nešto novo i što žele probati.

Velika franjevača crkva nedaleko od starog dijela grada je itekako primamljiva za brojne turiste koji je žele vidjeti, razgledati ili posjetiti njezinu unutrašnjost. Primijetili smo turiste kako u grupama dolaze pred crkvu.

Pogledajte naš video i našu fotogaleriju

www.abcportal.info

The post Turisti preplavili Mostar i Hercegovinu, pogledajte našu foto/video reportažu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?