Ivano Pavlović priključio se pripremama hrvatske reprezentacije

Ivano Pavlović priključio se pripremama hrvatske reprezentacije

Link na izvornu vijest

Ivano Pavlović priključio se pripremama hrvatske reprezentacije

Ivano Pavlović srednjak iz Ljubuškog koji bi u idućoj sezoni trebao nositi dres Zagreba, priključio se pripremama reprezentacije u Prelogu.

Ivano je na popisu 35 igrača i konkurira za nastup na OI u Parizu. No, sigurno je da u perspektivi mjesto srednjeg vanjskog treba nadgradnju i zato je zanimljivo kako će možebitno Pavlović reagirati u Ligi prvaka ako obuče dres Zagreba.

Inače, na priprema je s Pavlovićem 21 igrač, a mjesta za Pariz je 14+3. Tko im je bliže saznat ćemo nakon prvog dijela priprema koje će naši igrači zaključiti prijateljskim susretom s Egiptom u Varaždinu (6. srpnja u 16.30 sati).

Objava Ivano Pavlović priključio se pripremama hrvatske reprezentacije pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?