Iz širokobriješkog Doma Marija naša nada zahvalili Antoniji Čerkez, objavili što će s novcem

Iz širokobriješkog Doma Marija naša nada zahvalili Antoniji Čerkez, objavili što će s novcem

Link na izvornu vijest

Dom za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju Marija – Naša Nada iz Širokoga Brijega u četvrtak je javno zahvalio pjevačici Antoniji Čerkez i posjetiteljima humanitarnog koncerta koji je održan 10. lipnja u dvorani Pecara. Kako su istaknuli, s ponosom i radošću gledali su kako se gradska sportska dvorana Pecara popunjava te su zahvalni na dolasku svakog pojedinca. “Posebno hvala ide Antoniji Čerkez za sav uloženi trud u organizaciju ovog događaja koji ćemo dugo pamtiti.

Na ovaj koncert gledamo kao na rani poklon za 20 godina rada koje ćemo obilježiti 5. rujna 2024. godine”, priopćili su iz Doma za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju Marija – Naša Nada. Dodali su kako će prikupljenim sredstvima osigurati preduvjete za prijam novih korisnika na dnevni boravak među kojima i dvanaestogodišnjeg dječaka s autizmom koji je nedavno ostao bez majke i kojem je, kao i ostalim članovima obitelji, podrška jako potrebna. “Ustrajni u namjeri da budemo podrška svakom djetetu koje nas treba i zahvalni Bogu na dobrim ljudima koje nam šalje nastavljamo sa svojim aktivnostima”, stoji u objavi Doma Marija – Naša Nada.

The post Iz širokobriješkog Doma Marija naša nada zahvalili Antoniji Čerkez, objavili što će s novcem first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?