U Makarskoj izgorjela 35 metara duga jahta čiji je vlasnik iz Hercegovine

U Makarskoj izgorjela 35 metara duga jahta čiji je vlasnik iz Hercegovine

Link na izvornu vijest

Iz još nepoznatih razloga sinoć prije ponoći izbio je požar na 24 metarskoj jahti Acceptus, usidrenoj u makarskoj luci.

Na rivu su hitno poslani vatrogasci – ukupno je na intervenciju izišlo desetak vatrogasnih vozila a požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Makarske kao i DVD Makarska, DVD Tučepi i DVD Promajna.

– Sinoć, 28.lipnja 2024.g., oko 23:50 sati, u Makarskoj, na rivi, na vezu, izbio je požar na plovilu dužine 24 metra. Na brodu su se nalazile tri osobe koje nisu zadobile ozlijede. Zbog gašenja požara koje je još uvijek u tijeku, riva je zatvorena za promet i obavlja se preusmjeravanje. Kada se za to stvore uvjeti obaviti će se očevid – stoji u odgovoru kojeg smo dobili iz PU splitsko-dalmatinske.

Dramatične prizore na makarskoj rivi snimio je sinoć i naš čitatelj koji nam je poslao video snimak, a u posljednjim fotografijama možete pogledati i kakvo je stanje jutros, piše Makarska danas.

Na jahti je sinoć bila zastava Malte, ali su vlasnici iz Širokog Brijega.

Post U Makarskoj izgorjela 35 metara duga jahta čiji je vlasnik iz Hercegovine je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?