<div>Djevojku engleskog reprezentativca stalno vrijeđaju zbog izgleda. On: " title="
Djevojku engleskog reprezentativca stalno vrijeđaju zbog izgleda. On: "To je ljubav mog života!"
" decoding="async" />

Djevojku engleskog reprezentativca stalno vrijeđaju zbog izgleda. On: “To je ljubav mog života!”

Link na izvornu vijest

Par je zajedno od srednje škole i imaju dijete, no i dalje nalaze na ružne komentare poput: “On može bolje”, “Kako može biti s njom?”, “Pa gdje je ona od njega?”, “Koliku lovu zarađuje, a gle mu djevojku”.


image

Lauren Fryer i Declan RIce


X –

Sve je počelo lani na X-u (odnosno Twitteru) kada su neki trolovi počeli pisati da nogometaš ima “niske standarde” i objavljivati fotografije Lauren. Maltretiranje je postalo neizdrživo pa se Lauren potpuno povukla s društvenih mreža. Ostavila je profile aktivne, ali prestala je objavljivati i obrisala sve ranije objave.

Situacija je toliko izmaknula kontroli da su i na presicama Declanu počeli postavljati pitanja o njegovoj djevojci i situaciji u kojoj se našla. On ju je neumorno branio. “Ona je ljubav mog života. Za mene nema bolje”, govorio je tada. Sad su u njenu obranu stali i mnogi drugi. 


image

Lauren Fryer i Declan RIce


X –

Lauren se često može vidjeti na tribinama, odakle podržava Declana tijekom utakmica. Par živi zajedno u Londonu jer Declan trenutno igra za Arsenal. Također imaju kuću u Kingstonu, gdje su odrasli. Prvo dijete rodilo im se u kolovozu 2022. godine.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?