FOTO: Završena druga večer Grudskog ljeta

FOTO: Završena druga večer Grudskog ljeta

Link na izvornu vijest

Sinoć je završena druga večer 4 . Grudskog ljeta čiji je središnji događaj malonogometni turnir sa nagradnim fondom od oko 14 000 KM.

U juniorskoj konkurenciji prvi susret nije odigran jer se ekipa Ljuti Dolac nije pojavila te je utakmica registrirana u korist ekipa Papuče. U drugom susretu sastali su se MNK Gorila i Igramo dok ne ispadnemo. U borbi dvije širokobriješke ekipe bolja je bila MNK Gorila rezultatom 1:0.

U prvoj seniorskoj utakmici sastali su se MZ Tihaljina i 3X3 Čitluk. Ekipa Čitluka povela je preko Roberta Karačića a nakon toga slijedi dobra igra Tihaljine te zasluženo slave rezultatom 6:2. Za MZ Tihaljinu pogotke su postigli Marinko Primorac 3x, Ante Mušan 2x i Ljubo Ančić, dok je za 3×3 Čitluk još zabio Ivan Stojić.

U drugoj seniorskoj utakmici na teren su izašle ekipe Rent Grude Krombacher i Supergrill Vinjani. Poveli su Vinjani preko Ante Bešlića no ubrzo Matej Šimić iz slobodnog udarca donosi izjednačenje grudskoj momčadi. Vinjani su još jednom stigli do vodstva preko Filipa Nenadića a zatim slijedi puno bolja igra grudske momčadi koja pogocima Paula Bašića i Mateja Šimića slave 3:2 i prolaze u drugi krug.

Posljednju utakmicu večeri igrali su Cageball Grude i Young Boys. Ekipa Young Boysa je slavila rezultatom 9:1. Pogotke su postigli Jakov Markota 3x, Lovre Miloš 2x, Ivan Katura 2x, Jakov Leko i Antonio Ćorluka, dok je za Cageball Grude jedini pogodak postigao Andrej Leko.

Rezultati drugog dana:

Juniori:
Papuče – Ljuti Dolac 10:0
MNK Gorila – Igramo dok ne ispadnemo 1:0
Seniori
MZ Tihaljina – 3X3 Čitluk 6:2 (prvo kolo)
Rent Grude Krombacher – Supergrill Vinjani 3:2 (prvo kolo)
Young Boys – Cageball Grude 9:1 (pretkolo)

Raspored za ponedjeljak, 1.7

19:00 Drinovci – Ivernea (Juniori)
19:45 Tihaljina – Igramo dok ne ispadnemo (Juniori)

20:30 Auto Servis Paškić –  Međugorje
21:30 Restoran&SC Adeo – Inova Decor
22:30 Amagal Gorica – Mapod

 

 

Post FOTO: Završena druga večer Grudskog ljeta je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?