Račun Srebrenice deset dana bio blokiran

Račun Srebrenice deset dana bio blokiran

Link na izvornu vijest

SREBRENICA – Račun opštine Srebrenica bio je blokiran deset dana zbog izvršne presude protiv ove lokalne zajednice u iznosu od 260.000 KM, potvrđeno je za CAPITAL.

Račun Srebrenice deset dana bio blokiran

FOTO: Opština Srebrenica

Načelnik Srebrenice Mladen Grujičić potvrdio je za naš portal da je opštinski račun desetak dana bio u blokadi zbog obaveza opštine iz perioda kada je na njenom čelu bio aktuelni potpredsjednik RS Ćamil Duraković.

„Radi se o obavezi prema firmi koja je izvodila radove na području opštine za vrijeme velikih poplava 2014. godine. Znači, stigli su nas dugovi koje su za sobom ostavili bivši načelnik Ćamil Duraković i bivši predsjednik Skupštine opštine Radomir Pavlović“, kaže Grujičić.

On dodaje da je zbog ovoga opština zapala u ozbiljne probleme, jer su za sudsko izvršenje potrošena sredstva namijenjena za izmirenje obaveza za komunalne u socijalne namjene.

„Za opštinu Srebrenica 260.000 KM nije malo. Biće nam veliki problem da namirimo ta sredstva. Sigurno je da će pojedinci ovu situaciju iskoristiti da iznose optužbe na račun aktuelnog opštinskog rukovodstva i mene lično, iako su oni najodgovorniji za blokadu računa i situaciju u koju je dovedena opština“, kaže Grujičić.

CAPITAL: D. Momić

Чланак Račun Srebrenice deset dana bio blokiran се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?