STIŽE ZAHLAĐENJE Fronta se premješta se preko našeg područja

STIŽE ZAHLAĐENJE Fronta se premješta se preko našeg područja

Link na izvornu vijest

Nakon vrućine, osvježenje stiže u drugom dijelu ponedjeljka s pljuskovima, nažalost i mogućnosti za grmljavinsko nevrijeme s jakim vjetrom i tučom, nestabilno će biti i u još svježiji utorak.

Od srijede sve više sunčanog i uglavnom suhog vremena, uz rijetke slabe popodnevne pljuskove za koje raste vjerojatnost zajedno s porastom dnevne temperature.

A na Jadranu će u drugom dijelu tjedna većinom biti sunčano uz slab vjetar s mora i vrlo toplo ili vruće. Nestabilno početkom tjedna, na sjeveru već u ponedjeljak, u Dalmaciji osobito u utorak kad će nakon pljuskova na moru prolazno zapuhati jaka bura s kojom će osvježiti.

HRT.hr

The post STIŽE ZAHLAĐENJE Fronta se premješta se preko našeg područja appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?