Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2024.!

Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2024.!

Link na izvornu vijest

Večeras započinje još jedno izdanje Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2024., koje se igra u sklopu Posuškog lita 2024., u organizaciji Športskog saveza općine Posušje.

Ždrijeb skupina održan je 27.lipnja u posuškoj Kinodvorani, gdje su u izvlačenju skupina aktivno sudjelovali predstavnici ekipa. Ove godine na turniru će nastupiti 18 ekipa, podjeljeni u četiri skupine.

Naslov brani ekipa Rakitna, koja večeras otvara prvu večer malonogometnog turnira protiv ekipe Rastovača polje. Drugi će snage odmjeriti Durmišuša – Batin, a prvu večer turnira zatvaraju Broćanac i Rakitno Sutina. Svaku večer igraju se tri utakmice, a zadnja dva dana turnira igrat će se četiri utakmice. Prva utakmica počinje u 20 h , druga u 21 h a ona posljednja u 22h. Sve se utakmice igraju na terenu OŠ Ivana Mažuranića.

Nagrade su i ove godine predviđene za prva tri mjesta. Tako će ekipa koja ove godine osvoji turnir, uz pehar i medalju, dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 2 000 KM. Novčanu nagradu u iznosu 1 000 KM dobit će drugoplasirana ekipa, dok će trećeplasirana ekipa dobiti novčanu nagradu u iznosu od 500 KM. Drugo i treće mjesto također uključuju medalje i pehar. I ove godine proglasit će se najbolji strijelac, igrač i vratar.

Predsjednik Športskog saveza općine Posušje Ante Jukić vjeruje da će i ove godine turnir biti kvalitetan; „ Ovo je već tradicionalno jaki turnir sa sjajnim ekipama i svake godine stasaju mladi i perspektivni momci. Nadamo se dobroj posjećenosti, sjajnoj atmosferi i lijepom vremenu. Novčana sredstva od turnira će i ove godine biti uložena u projekte od važnosti za naše mlade“, kazao je Jukić za Radio Posušje.

Najbolja ekipa ovogodišnjeg izdanja Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje predstavljat će Posušje u Ligi Hercegovine, čiji je ovogodišnji domaćin Ljubuški.

U nastavku vam donosimo cjelokupan raspored utakmica po skupinama, a igrati će se u terminima od 20 sati, 21 sat i 22 sata.

Radioposusje.ba

Objava Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2024.! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?