Za vikend na području Mostara uhićeno i ispitano 18 osoba zbog trgovine drogom

Za vikend na području Mostara uhićeno i ispitano 18 osoba zbog trgovine drogom

Link na izvornu vijest

Tijekom noći 27./28., 28./29.i 29./30. 06. 2024. godine, policijski službenici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije, uz asistenciju pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova Zapadno-hercegovačke županije, proveli su akciju sprječavanja zloupotrebe opojnih droga na području Grada Mostara, a vezano za održavanje različitih manifestacija u Gradu Mostaru, za koje su u prijašnjem periodu prikupljena saznanja o nazočnosti osoba koje se dovode u vezu s kaznenim djelima iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

U ovim aktivnostima privedene su ukupno 24 osobe. Tri osobe su ispitane u svojstvu osumnjičenih(2 državljana Bosne i Hercegovine i 1 Republike Hrvatske), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga iz čl.238. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.Od ukupnog broja ispitano je 18 osoba u svojstvu osumnjičenih, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo posjedovanja i omogućavanja uzimanja opojnih droga iz čl.239. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine. Tri su osobe saslušane u svojstvu svjedoka. Radi se o 1 njemačkom državljaninu, 1 hrvatskom državljaninu i 16 bosanskohercegovačkih državljana.

Privremeno je oduzeto 10 grama neidentificirane bijele materije, 10 grama neidentificirane biljne materije, neidentificirane gljive, neidentificirana biljna materija, digitalne vage i mobiteli.

The post Za vikend na području Mostara uhićeno i ispitano 18 osoba zbog trgovine drogom first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?