DVD Trebižat Ljubuški zahvalan na donaciji navalnog vatrogasnog vozila DAF 1800 iz Poljske

DVD Trebižat Ljubuški zahvalan na donaciji navalnog vatrogasnog vozila DAF 1800 iz Poljske

Link na izvornu vijest

DVD Trebižat Ljubuški dobilo je vrijednu donaciju iz Poljske, te su tim povodom uputili zahvalu svima koji su sudjelovali u ostvarenju ove donacije:

“U proteklom periodu temperatura u termometru je dosezala preko 40°C, a u našim redovima je bila još i veća jer smo užurbano radili na realizaciji projekta nabavke vatrogasnog vozila.

Naime, zahvaljujući angažmanu prijatelja našeg društva ministra MUP-a ŽZH, gospodina Mladena Bebeka, koji je preko prijatelja iz Republike Poljske stupio u kontakt s KSRG OSP SLAWOBORZE te izlobirao donaciju navalnog vatrogasnog vozila marke DAF 1800, postali smo bogatiji za još jednog člana u voznom parku.

Dana 29.Iipnja 2024.godine tri člana našeg društva boravila su u Republici Poljskoj, te su tom prigodom potpisali ugovor o donaciji vatrogasnog vozila.

Već sljedećeg jutra naša ekipa sa doniranim vozilom krenula je na put dug 1850 kilometara koji je trajao punih 36 sati vožnje. Zajedno s nama u Ljubuški stigli su i naši novi prijatelji iz Republike Poljske koji su nam poklonili vozilo, te su se kroz kratki boravak u našem gradu upoznali s našom bogatom kulturno -povijesnom baštinom i prirodnim Ijepotama.

Ovim putem koristimo priliku da se zahvalimo gospodinu Mladenu Bebeku na organizaciji i realizaciji donacije vatrogasnog vozila, a također velika zahvala gradonačelniku Ljubuškog gospodinu Vedranu Markotiću, koji je organizirao i službeni prijem za naše nove prijatelje, kao i na svoj potpori koju nam pruža u radu od trenutka našega osnivanja pa sve do danas. Također riječi zahvale želimo uputiti Ministarstvu financija ŽZH koji su nam bili od pomoći u našim počecima kako za vrijeme mandata ministra Tonija Kraljevića, tako i za vrijeme ministrice Blagice Leko.

Nadamo se da će ovo vozilo kao i ostala naša vozila podići operativnu učinkovitost kako naših članova, tako i članova PVP Ljubuški u svim intervencijama, a posebice u gašenju šumskih požara i požara na teško pristupačnim terenima jer se radi o vozilu s pogonom na sva četiri kotača, zapremnine vode od 3700 litara, opremljen s vatrogasnim crijevima, mlaznicama, kao i navalnim vitlom s visokim tlakom. Također vozilo posjeduje i vitlo koje može biti višestruko korisno u raznim vrstama tehničkih intervencija.” naveli su.

DVD Trebižat

Objava DVD Trebižat Ljubuški zahvalan na donaciji navalnog vatrogasnog vozila DAF 1800 iz Poljske pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?