Kukci vas ometaju na otvorenom ili u zatvorenom prostoru? Donosimo rješenje.

Kukci vas ometaju na otvorenom ili u zatvorenom prostoru? Donosimo rješenje.

Link na izvornu vijest

Unutar stambenih objekata i okućnica, posebno tijekom ljetnih mjeseci, povećava se brojnost različitih štetnih kukaca. Svakako da prednjače komarci i muhe ali tu su još i mravi , žohari, stjenice i mnogi drugi kukci. Često smo u prilici tražiti jednostavno rješenje za suzbijanje svih ovih kukaca. Ono se nalazi u pripravku Bye Fly.

Bye Fly je ekološki prihvatljiv, gotov insekticidni pripravak u mikrokapsulama sa brzim početnim i izraženim dugotrajnim rezidualnim djelovanjem. Koristi se u kućanstvu, te u javnoj i komunalnoj higijeni za suzbijanje mnogih kukaca. Osim toga ovim pripravkom se mogu prskati i zelene biljke (živice oko kuća, žive ograde i druge zelene biljke) koje predstavljaju idealna skloništa za kukaca (muhe, komarci i sl.). Naime, živice su idealno mjesto unutar kojih se tijekom dana skrivaju komarci, a u sumrak izlaze i bodu ljude.

Stoper Bye Fly pripravak potražite u svim bolje opskrbljenim trgovinama u BiH.

Bye Fly je jedinstven pripravak na tržištu BiH namijenjen za komunalnu higijenu koji sadrži tri komponente. Pripravak sadrži tetrametrin, supstancu jakog početnog djelovanja , cipermetrin koji mu daje dugotrajno rezidualno djelovanje koje se povećava zahvaljujući formulaciji u mikrokapsulama, a piperonil butoksid ispoljava jako sinergističko djelovanje.

Proizvod je efikasan prema velikom broju štetnih kukaca u kućanstvima, te u industriji (žohari, mravi, pauci, buhe, stjenice, krpelji, moljci, te ostali štetnici koji napadaju skladišta, ostave i druge prostore). Djelotvoran je i protiv letećih kukaca (muhe, obadi, komarci, mušice, ose) koji dođu u dodir sa tretiranim površinama (zidovi, podovi, roletne, tende, itd…).

Zaustavite komarce uz Stoper proizvode. Klikni i provjeri ponudu…

Gdje se sve može koristiti Bye Fly?

U zatvorenim prostorima: Pripravak primijeniti pomoću prskalice, obraćajući pozornost na dijelove prostora kao što su kutovi, pukotine u zidu, rupe, mjesta iza velikih predmeta – namještaja u kuhinji (iza pećnica, hladnjaka te u mokrim čvorovima po mjestima kuda se insekti uobičajeno kreću).

Ako se tretiraju prostorije u kojima se obavlja neki uzgoj životinja ili drži stoka (štale i sl.), obavezno prije tretmana udaljiti životinje, te nakon tretmana prozračiti prostor prije nego se životinje ponovno smjeste.

Vanjskim površinama: Pripravak primijeniti po zidovima, prozorskim daskama, olucima, ogradama te mjestima gdje se odlaže otpad. Kako bi se spriječile ponovne zaraze unutarnjih prostora, preporučuje se poprskati vanjski opseg zgrada i objekata na visini od 2 metra te površine 1-2 metra okolo objekta.

Zelene biljke: Pripravak se može koristiti i na zelenim biljkama koje ne plodonose i koje se ne koriste za ishranu ljudi i domaćih životinja (živice, ograde, ukrasni grmovi i sl.).

Gotov pripravak – Bye Fly, dostupan na tržištu BiH.

Bye Fly gotov pripravak – osim koncentriranog pripravka Bye Fly se može nabaviti i kao gotovi pripravak – spreman za upotrebu. Pripravak je prije primjene dovoljno promućkati i odmah se može koristiti protiv različitih vrsta kukaca u i oko stambenih objekata.

Sve ostale informacije vezane za primjenu ovog jedinstvenog pripravka potražite od Sjemenarnine Agro Podrške na broj 063/700-700.

GRGA ČASTI velikim popustima na bazene. Provjeri klikom na fotografiju…

Objava Kukci vas ometaju na otvorenom ili u zatvorenom prostoru? Donosimo rješenje. pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?