MUP ŽZH: Od 1. srpnja do 2. rujna provodit će se akcija “Ljeto 2024”

MUP ŽZH: Od 1. srpnja do 2. rujna provodit će se akcija “Ljeto 2024”

Link na izvornu vijest

U svrhu poboljšanja ukupnog stanja sigurnosti prometa na cestama, Uprava policije  MUP-a ŽZH, Sektor uniformirane policije u suradnji s PU Ljubuški, PU Široki Brijeg, PU Posušje i PU Grude, zavela je preventivno-represivnu akciju pod nazivom “Ljeto 2024”.

Početkom ljeta i dolaskom toplijih dana na prometnicama u Županiji Zapadnohercegovačkoj povećao se broj sudionika u prometu (pješaka, vozača bicikla,mopeda i motocikla). Kako bi se ovim kategorijama vozača posvetila veća pozornost drugih vozača motornih vozila i povećala sigurnost svih sudionika u prometu, spriječili najteži prometni prekršaji te smanjili broj prometnih nezgoda s teškim posljedicama, zavedena akcija će se provoditi u vremenskom periodu od 1. srpnja do 2. rujna 2024. godine.

Pozivamo vozače svih motornih vozila na poštivanje prometnih propisa: korištenje zaštitne kacige za motocikliste tijekom upravljanja motociklima, nekorištenje mobilnog telefona prilikom vožnje, korištenje sigurnosnog pojasa i prometovanje bez utjecaja alkohola i drugih opojnih sredstava. Pozivamo pješake na oprezno prelaženje ceste na obilježenim pješačkim prijelazima, vozače bicikla i romobila na odgovorno ponašanje kojim će voditi brigu za svoju sigurnost i sigurnost drugih, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

Post MUP ŽZH: Od 1. srpnja do 2. rujna provodit će se akcija “Ljeto 2024” je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?