Donna Vekić u polufinalu Wimbledona

Donna Vekić u polufinalu Wimbledona

Link na izvornu vijest

Donna Vekić je ostvarila svoj najbolji rezultat u karijeri. Nakon što je prošle godine zaustavljena u četvrtfinalu Australian Opena, na ovogodišnje Wimbledonu je otišla korak dalje. U polufinale najvećeg teniskog turnira u svijetu kako mnogi vole reći.

Nakon što je izgubila prvi set, nakon što je prošla izuzetno težak put u tom periodu, Donna je napravila veliki preokret. U četvrtfinalu je savladala kvalifikanticu Lulu Sun 5-7, 6-4, 6-1. Imala je Donna svoje prilike u prvom setu, tri break lopte za 3-1, ali se Sun izvukla. Baš kao što je zaprijetila na u desetom gemu na 0:30. Za propušteno je stigla kazna. Sun je povela 6-5, set je potvrdila u gemu kasnije. Imala je ukupno Vekić četiri break lopte i niti jednu nije iskoristila. Drugi set je bio poprilično miran, bez uzbuđenja, break lopti, sve do osmog gema. Bolje rečeno do završnice seta. Donna je došla do prednosti, ali je zbog velikih problema na servisu klonula i vratila Sun u život.

U desetom gemu, kada je bilo najteže, Donna je odigrala jednu kratku koja je očito slomila Sun. Jer je u nastavku uhvatila samo jedan gem. Donna je u prvim trenucima izgledala kao tenisačica koja nije svjesna rezultata. A onda se pred mikrofonom, raspala. Nije mogla sakriti suze.

The post Donna Vekić u polufinalu Wimbledona first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?