Grudsko ljeto: Večeras kreću četvrtfinalni susreti

Grudsko ljeto: Večeras kreću četvrtfinalni susreti

Link na izvornu vijest

Prva dva četvrtfinala u seniorskoj konkurenciji donose pravi spektakl, a u prvoj utakmici snage će odmjeriti Mepas za koji nastupaju Luketin, Hrkać, Husarić, Đuraš i ostali protiv Caffe Pink K2 Pizza I Resto, jedine ekipe koja svake godine igra završnicu ovog turnira i čije boje će standardno braniti raspucani Leon Kozarić i osvajač duple krune i golman MNK Hercegovine – Dejo Rašić.

Može li trofejni izbornik Dado Dodig na “domaćem terenu” izbaciti jednog od najvećih favorita turnira vidjeti ćemo večeras!

U drugoj utakmici ćemo gledati još jednog velikog favorita uz Mepas i Basement Club, a to je ekipa Amagal Gorica.

Nakon osvajanja turnira na Kočerinu isto žele ponoviti i u Grudama, a dokaz tomu je roster u kojem se nalaze Barbarić, Ćorluka, Peko, Ivanković, Ćavar i ostali.

Za protivnika imaju poznatu hercegovačku malonogometnu ekipu Stolac koja ove godine igra najefikasniji nogomet u Grudama i predvođena je naravno braćom Raguž.

Prije toga ćemo imati i tri juniorske utakmice, od čega i prva dva četvrtfinala.

 

Post Grudsko ljeto: Večeras kreću četvrtfinalni susreti je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?