Bloketi iz Metkovića/Ploča pobjednici turnira Futsal 3×3 Ljubuški

Bloketi iz Metkovića/Ploča pobjednici turnira Futsal 3×3 Ljubuški

Link na izvornu vijest

Sinoć je na igralištu Osnove škole Marka Marulića Ljubuški odigrana finalna večer četvrtog turnir na male golove “Futsal 3×3 Ljubuški”.

Kroz sedam dana natjecanja, na turniru je nastupilo gotovo 90 ekipa, te je odigrano mnoštvo zanimljivih utakmica.

U konkurenciji 2010. godišta najuspješnija je bila ekipa Rakulić i prijatelji iz Vrgorca, drugo mjesto osvojila je ekipa NK Die iz Ljubuškog, a treće mjesto pripalo je ekipi pod imenom Keksolina također iz Ljubuškog.

U konkurenciji 2008./2009. godišta prvo mjesto pripalo je Spajinoj čeljadi iz Širokog Brijega, drugo mjesto ekipi Bijele majice iz Ljubuškog i treće mjesto ekipi Palete iz Ljubuškog.

U seniorskoj kategoriji najuspješnija ekipa dolazi iz Ploča/Metkovića pod imenom Bloketi te je lakše od očekivanog u finalu svladala ekipu Dragićine 9:2.

U borbi za treće mjesto, ekipa iz Čapljine bila je uspješnija od Vrgorske ekipe pod imenom Zeleni, slavili su Čapljinci s 10:2.

Najboljim igračem turnira proglašen je Dane Dominiković iz pobjedničke ekipe.

S 18 pogodaka najbolji strijelac je Tomislav Domić također iz pobjedničke momčadi.

“Hvala svima koji su na bilo koji način bili sudionici ovogodišnjeg turnira.

Velika zahvala svim partnerima turnira bez kojih ne bi bilo moguće napraviti ovako kvalitetan i sadržajan turnir. Vidimo se dogodine!”, poručili su organizatori na svojoj facebook stranici.

Radio Ljubuški

Objava Bloketi iz Metkovića/Ploča pobjednici turnira Futsal 3×3 Ljubuški pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?