FOTO: Adeo pobjednik 4. Grudskog ljeta

FOTO: Adeo pobjednik 4. Grudskog ljeta

Link na izvornu vijest

Sinoć je na igralištu Sportskog centra Grude završen malonogometni turnir “Grudsko ljeto” 2024.

Prvo su na teren izišli juniori. U utakmici za treće mjesto sastali su se Mostar 1905 i MZ Batin a pobjedu je odnijela ekipa Mostar 1905 rezultatom 2:0. U finalnoj utakmici juniora sastali su se MNK Gorila i Drinovci. Bolji su bili Drinovci također sa 2:0 te osvajaju prvo mjesto i 300KM.

Najbolji igrač kod juniora je Karlo Grubišić, najbolji strijelac Ivan Kurtović, obojica iz Drinovaca, a najbolji golman Bruno Hrkać iz ekipe Gorila!

U veteranskom dijelu turnira treće mjesto je osvojila ekipa Posušje nakon pobjede nad veteranima Gruda. Dok je prvo mjesto osvojio Široki Brijeg koji je bio bolji od UV HNK Bekija Grude.

U seniorskoj kategoriji utakmica za treće mjesto se, dogovorom ekipa, nije odigrala.

U finalnoj utakmici snage su odmjerili Mepas i Restoran i sportski centar Adeo. Na samom početku utakmice majstorija Mirka Hrkača koji se odlično riješio svog čuvara i pogađa za vodstvo Mepasa. Do kraja utakmice nizale su se prilike s obe strane a vratari Nino Bandov i Luka Pavlović su branili sve što su mogli. 24 sekunde prije kraja susreta Marko Markov je došao do lopte i fantastično pogodio za izjednačenje. U udarcima s bijele točke Mepas je promašio jedan, a Adeo sve pogodio te ukupnim rezultatom 6-5 osvjajaju Grudsko ljeto.

Najbolji igrač Grudskog ljeta je Luka Grubišić iz Adea, najbolji strijelac je Ante Grbešić iz Mepasa sa 7 pogodaka i najbolji golman Luka Pavlović iz Mepasa.

Pobjedniku je pripalo 8000 KM dok je drugoplasirana ekipa uzela 3000 KM.

Pobjedničko slavlje je se nastavilo do dugo u noć uz DJ program.

 

Post FOTO: Adeo pobjednik 4. Grudskog ljeta je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?