Vučić optužio zemlje regije i njihove medije za laži protiv Srbije

Vučić optužio zemlje regije i njihove medije za laži protiv Srbije

Link na izvornu vijest

On je ponovo optužio zemlje i medije u regionu za “laži” uperene protiv Srbije.

“Nemam problem da budem gromobran za sve udare na Srbiju i da budem taj koji je kriv za sve. OK, ako im je tako lakše… Srbija nema genocid u Srebrenici ni po jednoj presudi, i to lažu kao što lažu … da se ništa nije dogodilo u Srebrenici prije devet godina”, rekao je Vučić poslije uručenja odlikovanja pripadniku Žandarmerije Milošu Jevremoviću, koji je teško ranjen u terorističkom napadu 29. lipnja ispred veleposlanstva Izraela u Beogradu.

Vučić je dodao da pojedini političari i mediji iz regiona “dvije i po godine lažu” kako će Srbija da pokrene neki rat.

“Ne želimo da ratujemo, za razliku od svih koji bi da optužuju Srbiju, a koji ratuju svakog dana”, kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Predsjedništvu Srbije, prenosi Beta.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?