FOTO: Započela Malonogometna liga MZ općine Grude 2024.

FOTO: Započela Malonogometna liga MZ općine Grude 2024.

Link na izvornu vijest

U ponedjeljak 15. srpnja na Sportskom centru u Grudama započelo je najpopularnije sportsko natjecanje – Malonogometna liga MZ općine Grude 2024.

Natjecanje je otvoreno s dvije utakmice juniora i tri utakmice seniora, pružajući gledateljima priliku za uživanje u vrhunskom malonogometnom spektaklu.

U prvoj juniorskoj utakmici, ekipa Drinovaca dominirala je protiv Ružića rezultatom 3:0, dok su u drugoj utakmici Donji Mamići ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv Sovića s 6:0.

U seniorskoj konkurenciji, prva utakmica večeri donijela je uvjerljivu pobjedu ekipe Ružića protiv Gorice rezultatom 5:0. Marko Žulj otvorio je golijadu u prvom poluvremenu, dok su u drugom dijelu mrežu zatresli Kristijan Pejić, Ronald Bilić, Drago Bandić i Stipe Mikulić.

U drugoj seniorskoj utakmici, ekipa Pešija pokazala je svoju snagu protiv Drinovaca 1, završivši utakmicu rezultatom 4:1. Filip Markota i Franjo Širić postigli su prva dva pogotka za Pešiju, dok su Milodrag Tomas i Branimir Ćorluka dodatno učvrstili pobjedu svojim golovima.

Posljednja utakmica večeri vidjela je dominaciju ekipe Drinovaca 2 nad Donjim Mamićima rezultatom 4:0. Toni Tomas je postigao dva gola, dok su Ivan Pandžić i Mihovil Glavaš doprinijeli s po jednim pogotkom.

Liga se nastavlja u utorak 16. srpnja, a u nastavku pogledajte rezultate odigranih utakmica, raspored i fotogaleriju…

1.kolo
JUNIORI: Drinovci – Ružići 3:0
JUNIORI: Sovići – Donji Mamići  0:6
Gorica – Ružići 0:5
Drinovci 1 – Pešija 1:4
Drinovci 2 – Donji Mamići 4:0
Slobodna ekipa – Grude Zapad

SKUPINA „B“
Utorak 16.07.2024.
1.kolo
JUNIORI: Grude – Gorica Sovići 19:45
Grude Centar – Pocrte 20:30
Sovići Donji – Borajna 21:30
Tihaljina – Dragićina 22:30

Post FOTO: Započela Malonogometna liga MZ općine Grude 2024. je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?