Petra Tomasa i Iva Andrijanić najbolje učenice Srednje škole A. B. Šimića Grude

Petra Tomasa i Iva Andrijanić najbolje učenice Srednje škole A. B. Šimića Grude

Link na izvornu vijest

U utorak je u prostorijama Općine Grude upriličen prijam za najbolje učenice 57. generacije maturanata Srednje škole Antuna Branka Šimića Grude.

Petra Tomas najbolja je učenica smjer opća gimnazija i Iva Andrijanić, strukovna škola smjer farmaceutski tehničar.

Učenice generacije posjetile su Općinu u pratnji v.d. ravnateljice škole Andrijane Mlinarević Cvetković i svojih razrednika. Profesor Frano Pandžić razrednik je učenici Petri Tomas, a profesorica Zdravka Biško učenici Ivi Andrijanić.

 

Uz načelnika općine Grude Ljubu Grizelja susretu je nazočila i pomoćnica načelnika Draženka Prlić.

 

Načelnik je čestitao učenicama na dosadašnjim rezultatima, radu i trudu kroz srednjoškolsko obrazovanje. Poželio im je puno sreće i uspjeha u daljnjem školovanju.

U razgovoru učenice su upoznale prisutne sa svojim srednjoškolskim uspjehom gdje su postigle zapažene rezultate te svojim planovima za buduće školovanje.

Ovom prigodom Petri i Ivi uručena je novčana nagrada za postignuti uspjeh.

 

Post Petra Tomasa i Iva Andrijanić najbolje učenice Srednje škole A. B. Šimića Grude je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?