Ponuda uz Trebižat sve primamljivija, iz godine u godinu raste broj gostiju

Ponuda uz Trebižat sve primamljivija, iz godine u godinu raste broj gostiju

Link na izvornu vijest

Ponuda uz Trebižat sve primamljivija, iz godine u godinu raste broj gostiju

Ljubuški privlači sve više gostiju sa svojom ponudom na Trebižatu. Kravica ili Koćuša odavno su poznata odredišta ljubitelja prirode ali i rashlade u čistoj rijeci. Međutim, sve više gostiju privlači još jedna lokacija, a to je Bililo.

Iako je poznato uz pridjev kupalište uglavnom je odredište za uživanje u prelijepoj prirodi ili pak gastronomskoj ponudi. Istina, netko se i kupa, osobito u čarima rijeke uživaju djeca koja skaču s okolnih stabala što se nadvijaju na Trebižatom.

Naziv kupalište, govore stariji, vezan je uz neka ranija vremena kad tu jeste bilo kupalište, isključivo za muškarce. Danas su gosti šaroliki a i dolaze iz šireg područja, ne samo Hercegovine. Tu su i strani gosti, najčešće oni vezani za Međugorje.

Popriličan broj gostiju dolazi i iz susjedne Hrvatske, s poteza od Splita do Dubrovnika. U razgovoru s njima ističu lijepu prirodu i prihvatljive cijene, znatno niže od onih na hrvatskoj obali. Do hercegovačkih odredišta, k tome, Dalmatinci imaju na raspolaganju čak tri granična prijelaza, što olakšava dolazak. Na samom Trebižatu je više od 20 ugostiteljskih objekata.

Najljepši hercegovački vodopadi, kako se vole pohvaliti u tamošnjem turizmu, uz rashladu u rijeci te prirodnim ljepotama ali i povijesnim znamenitostima, jesu privlačan mamac za goste i aduti za razvoj turizma, koje Ljubuški koristi. Povećanje broja gostiju iz godine u godinu svjedoči o uspjehu tamošnje ponude, govore u Ljubuškom.

Objava Ponuda uz Trebižat sve primamljivija, iz godine u godinu raste broj gostiju pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?