Hajduk visokim rezultatom pobijedio Široki

Hajduk visokim rezultatom pobijedio Široki

Link na izvornu vijest

Nogometaši Širokog Brijega poraženi su od Hajduka u prijateljskom meču na Poljudu 3:0.

Utakmica koja je bila zatvorena za javnost poslužila je kao generalna proba Hajduku za početak sezone koju otvaraju utakmicom protiv HB iz Torshavn u kvalifikacijama za Ligu Europe.

Do vodećeg pogotka Hajduk dolazi u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a strijelac je bio Marko Capan, igrač koji je prošle sezone kao pozajmljen nogometaši Hajduka igrao baš za Široki Brijeg. Poslije dva izblokirana udarca Livaje i Uremovića Capan je pospremio loptu u gol za 1:0.

Mladi bosanskohercegovački nogometaš Madžid Šošić nameće se na ovim pripremama Hajduka, postigao je novi gol, a on je došao u 59. minuti. Bruno Durdov je šutirao na gol, a na drugoj stativi je sačekao Šošić i proslijedio u mrežu za 2:0.

Konačnih 3:0 postavio je još jedan mladi nogometaš, Roko Brajković, koji se ubacio iz drugog plana i pogodio za konačnih 3:0.

 

The post Hajduk visokim rezultatom pobijedio Široki first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?