VIDEO Thompson konačno izbacio svoju novu pjesmu, fanovi su to dugo čekali

VIDEO Thompson konačno izbacio svoju novu pjesmu, fanovi su to dugo čekali

Link na izvornu vijest

VIDEO Thompson konačno izbacio svoju novu pjesmu, fanovi su to dugo čekali

Nakon poduže pauze popularni pjevač Marko Perković Thompson napokon ima svoju novu pjesmu.

Pjesmu pod nazivom “Ako ne znaš šta je bilo…” Thompson je napravio u suradnji s bendom Hrvatska ruža kojeg je okupio poznati autor Neno Ninčević. Tekst  pjesme zajedno potpisuju Neno Ninčević i Thompson.

Pjesma bi se po svemu sudeći trebala naći na Thompsonovom novom albumu koji je još uvijek u pripremi, a ono što je važno naglasiti je da se navodno ne radi o finalnoj verziji pjesme.

 

Naime, po svemu sudeći pjesmi treba još malo dorade u studiju, no ova verzija već se proširila po raznim WhatsApp grupama, pa bi bila šteta da je  ne objavimo i u ovoj verziji.

Ako ne znaš šta je bilo…
Kažu da sam lud
Da je novo vrijeme
I da su prošli dani
Pjesama za tebe
A meni tako dođe
Nakon čaše vina
Da ih pitam
Je l’ to i vaša Domovina…
Je l’ moguće da ste
Zaspali na straži
Zakletva barjaku
Da više ne važi
Je l’ moguće da ste
Zavezali oči
I ne čujete tuđe
Korake u noći…
Ti si rođen sine
U vrijeme slobode
Rasti da je braniš
Kad ti stari ode…
Ako ne znaš šta je bilo
Nek’ ti kaže Lika
Pitaj svaki kamen
Našeg grada Dubrovnika
Pitaj Zadar i Kotare
Zide Šibenika
Ako ne znaš milo moje
Upitaj heroje…
Pitaj Dunav šta je bilo
Oko Vukovara
I Velebit ladan kamen
Nek ti odgovara
Je l’ se Gospa hercegovska
Suza naplakala
To upitaj milo moje
Putem do Mostara…
 

Dva rasprodana koncerta

Podsjetimo, nakon dvije godina stanke Thompson se odlučio sa stilom vratiti na scenu. Tako će u razmaku od samo dva dana u Imotskom na stadionu Gospin dolac održati dva koncerta.

Prvi će biti 6. kolovoza kad će nastupati kao gost na koncertu svog kuma Mate Bulića i prijatelja Dražena Zečića nakon čega će 8. kolovoza sam nastupiti na rasprodanom imotskom stadionu.

Objava VIDEO Thompson konačno izbacio svoju novu pjesmu, fanovi su to dugo čekali pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?