FOTO: Uočnica u župi Sv. Ilije proroka u Veljacima

FOTO: Uočnica u župi Sv. Ilije proroka u Veljacima

Link na izvornu vijest

FOTO: Uočnica u župi Sv. Ilije proroka u Veljacima

Svetom misom uočnicom, u predvečerje Svetog Ilije, župa Veljaci je započela proslavu svog patrona. Svetu misu predvodio je fra Ivan Hrkać u koncelebraciji sa župnikom fra Željkom Grubišićem, župnim vikarom fra Branimirom Musom, a pjevanjem ju je uzveličala Župni zbor iz Veljaka.

Vjernicima su se okupili da slušaju Božju riječ i slave još jednog velikog starozavjetnoga sveca od kojega mogu puno naučiti, sveca kojega Crkva danas stavlja za uzor vjere, uzor pravednosti i za uzor narodnog proroka.

Nakon svete mise položen je vijenac i izmoljena molitva kod spomenika.

SV. I L I J A: subota (20.7.):

Sv. Misa u 8,00 i

U 11,00: Procesija s kipom sv. Ilije i svečana sv. misa– fra Andrija Majić

 

Objava FOTO: Uočnica u župi Sv. Ilije proroka u Veljacima pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?