Pogledajte kako tinejdžeri uništavaju imovinu centra za rehabilitaciju djece sa poteškoćama u razvoju u Širokom Brijegu

Pogledajte kako tinejdžeri uništavaju imovinu centra za rehabilitaciju djece sa poteškoćama u razvoju u Širokom Brijegu

Link na izvornu vijest

Centar za rehabilitaciju djece i osoba sa poteškoćama u razvoju objavio je apel javnost kojeg prenosimo u cijelosti:

-Nažalost, s vremena na vrijeme u našem dvorištu znaju se događati stvari koje su opasne i po sudionike i po objekat. Sinoć su naše kamere zabilježile ovu ‘neobičnu’ igru grupe mladića koja je lako mogla dovesti do nesagledivih posljedica. Velike ljetne vrućine, suha trava, drveni dijelovi i gumena podloga za trenutak mogu postati nezaustavljiv izvor požara. Dodatnu ozbiljnost svemu navedenom donosi i neposredna blizina spremnika za loživo gorivo. Ovim putem apeliramo na sve roditelje da razgovaraju s djecom o mogućim posljedicama ovakvih i sličnih igara kako ne bismo svjedočili nekom puno strašnijem scenariju od uništene sjedalice, oštećene gume, majice kratkih rukava ili tenisica. Djelujmo preventivno! – navodi se u upozorenje uz objavljeni video snimak.

The post Pogledajte kako tinejdžeri uništavaju imovinu centra za rehabilitaciju djece sa poteškoćama u razvoju u Širokom Brijegu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?