Uvodi se redukcija vode u pojedinim dijelovima okolice Širokog Brijega

Uvodi se redukcija vode u pojedinim dijelovima okolice Širokog Brijega

Link na izvornu vijest

Obavještavaju se korisnici usluge snabdijevanja pitkom vodom koji se opskrbljuju iz vodovodne mreže Gradac da smo, zbog povećane potrošnje vode i poremećaja u opskrbi, prinuđeni uvesti redukciju isporuke pitke vode.
Redukcijom na vodovodnoj mreži Gradac obuhvaćeni su:
1. visoka zona – Kopilaši i Bokšići i,
2. niska zona – Gospodarska zona Knešpolje.
Redukcija isporuke pitke vode započinje 22.07.2024. godine i vršit će se u terminima od 08 – 20 sati i od 20 – 08 sati. Ova redukcija će trajati do normaliziranja stanja u opskrbi pitkom vodom.
Poseban slučaj u neredovnoj opskrbi pitkom vodom u ljetnim mjesecima odnosi se na MZ Dužice i Rasno koji su priključeni na vodovodni sustav općine Grude.
Glavni problem je nemogućnost kontrole vodovodnog sustava koji dolazi s prostora druge lokalne zajednice. Zbog toga, i pored redukcija koje provodi JP Vodovod Grude, u ljetnim mjesecima MZ Dužice i Rasno gotovo da i nemaju vode. Smatramo da je dugoročno jedino rješenje ovog problema, kako je u početku bilo i planirano, vraćanje vodovodne mreže MZ Dužice i Rasno na vodoopskrbni sustav Široki Brijeg.
Molimo sve potrošače da se prilagode novim uvjetima i vodu troše racionalno, te da svojim savjesnim odnosom ne ugrožavaju vodoopskrbni sustav, priopćili su nam iz JP Vodovod i kanalizacija Široki Brijeg

The post Uvodi se redukcija vode u pojedinim dijelovima okolice Širokog Brijega first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?