Jala Brat, Buba Corelli i Hiljson Mandela zapalili stadion Šubićevac!

Nakon prvog koncerta premijernog izdanja festivala Šubićevac live u Šibeniku s Ninom Badrić i Tonyjem Cetinskim, u subotu, 20. srpnja, na stadionu Šubićevac održao se najveći trap spektakl u Dalmaciji uz Jalu Brata, Bubu Corellija i Hiljsona Mandelu!

Iščekivani, drugi po redu koncert festivala Šubićevac live kojeg su organizatori iz HNK Šibenik najavljivali kao veliku koncertnu atrakciju opravdao je svako očekivanje publike koja se u Šibenik slila iz cijele Dalmacije, ali i iz drugih hrvatskih gradova, kako bi uživala u nastupu najvećih trap zvijezda našeg podneblja.

Koncertnu večer je otvorio hrvatski kralj trapa Hiljson Mandela koji je odmah užario atmosferu na stadionu, a kad su na scenu izletjeli apsolutni lideri regionalne trap scene Jala Brat i Buba Corelli, izazvali su totalni delirij publike.

Spoj najpopularnijih bosanskohercegovačkih trapera Jale i Bube i zvijezde hrvatske trap scene Hiljsona Mandele pokazala se kao dobitna kombinacija za koncert o kojem će se zasigurno još dugo pričati. A festival Šubićevac live nakon ovog prvog trap spektakla ulazi u svoj grand finale 23. kolovoza kada na šibenski stadion ponovno stižu mega-zvijezde trap i rap scene Nucci i Voyage!

Uz njih će nastupiti i hrvatski trap glazbenici 2xŠihta i Podočnjaci.

Mladi srpski glazbenik i kantautor Mihajlo Veruović Voyage trenutno je jedan od rekordera po glazbenim uspjesima u regiji. Samo 2 dana nakon objavljivanja njegovog novog albuma ‘Guns ‘n’ Roses’, album je prikupio nevjerojatnih 5 milijuna streamova na Spotify platformi, a ta se brojka u mjesec dana popela na čak 28 milijuna streamova! Iza imena Nucci krije se jedna od trenutno najvećih regionalnih zvijezda trap glazbe, a hitovi ovog popularnog Beograđanina u Hrvatskoj su u kontinuitetu među najslušanijim pjesmama.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?